Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі

Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби Операції Об'єднаних сил на офіційній сторінці у мережі Facebook.

"Поблизу селища Південне ворог відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 82-го калібру та гранатометів різних систем. Неподалік населеного пункту ПІСКИ окупанти двічі здійснили обстріли з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні ООС.

Зокрема також пресслужба українських військових спростувала чутки про те, що на тимчасово окупованих територіях Збройні Сили України ведуть обстріли населених пунктів із застосуванням забороненого озброєння, а саме артилерійських систем.

"Зазначена інформація є нічим іншим як грубою провокацією російських пропагандистів, спрямованою на дезінформацію місцевого населення та розпалення конфлікту", - зазначили в ООС.

Додамо, що районі проведення Операції Об'єднаних сил вчора, 25 квітня пройшли роботи з розмінування окупованих територій. Сапери обстежили близько 1 гектара території й передали на знищення 4 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, що нещодавно окупанти на Донбасі в черговий раз обстріляли населений пункт з боку окупованої Горлівки дві ракети прилетіли у двір мешканки селища Дружба на околиці Торецька. Два снаряди влучили в приватну оселю, і тільки дивом ніхто не постраждав.

Читайте також
На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі
Серед українських військових втрат нема, однак російські окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів неподалік Катеринівки.
Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі
Від початку сьогоднішньої доби, 30 квітня, в зоні Операції Об'єднаних сил було зафіксовано три порушення режиму тиші, при цьому проросійські бойовики застосовували заборонені міномети.
Проросійські бойовики обстріляли Щастя на Донбасі: поранили голову місцевої ВЦА (відео) Проросійські бойовики обстріляли Щастя на Донбасі: поранили голову місцевої ВЦА (відео)
Внаслідок обстрілу був поранений керівник відомства Олександр Дунець. Йому вже зробили операцію - стан здоров'я чоловіка задовільний та він вже на робочому місці.
Loading...
Load next