На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий

На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий
Поблизу Новотошківського внаслідок снайперського пострілу загинув військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.

У зоні бойових дій на Донбасі сьогодні, 27 травня поблизу Новотошківського снайпер російських бойовиків убив українського військового. Про це повідомила пресслужба оперативно-тактичного угруповання "Північ" у мережі Facebook.

В результаті обстрілу зі стрілецької зброї один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав кульове поранення не сумісне з життям. Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника, - йдеться у повыдомленні.

Відомо, що бойовики порушили режим припинення вогню та здійснили прицільний обстріл українських позицій. Внаслідок чого один з українських військових отримав кульове поранення, яке виявилось несумісним з життям. 

Зазначимо, що наразі на місці обстрілу та поранення військового працюють посадові особи бригади та група оперативного реагування Військової служби правопорядку ЗСУ. Про дії збройних формувань Російської Федерації було повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Зокрема за минулу добу російські найманці 9 разів порушили домовленості про режим тиші. Вони стріляли з мінометів, гранатометів, великокаліберних мінометів, а також стрілецької зброї.

Читайте також
На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі
Серед українських військових втрат нема, однак російські окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів неподалік Катеринівки.
Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей
Внаслідок російської агресії на сході України під час бойових дій загинули 240 дітей, ще 56 зникли безвісти, а сотні зазнали поранень.
У Кривому Розі попрощались із загиблим на Донбасі Дмитром Товчигречкою У Кривому Розі попрощались із загиблим на Донбасі Дмитром Товчигречкою
У Кривому Розі оголосили день жалоби за загиблим на Донбасі 37-річним військовим Дмитром Товчигречкою, який пішов до війська три місяці тому й загинув внаслідок множинних уламкових поранень, які виявилися несумісними з життям.
Loading...
Load next