На Буковині вантажівка влетіла в мікроавтобус з пасажирами (фото)

На Буковині вантажівка влетіла в мікроавтобус з пасажирами (фото)
Всі обставини аварії встановлюються.

У п’ятницю, 11 лютого, у селищі Лужани Чернівецької області вантажівка MAN врізалася у припарковане маршрутне таксі Mercedes-Benz 312. Від удару мікроавтобус із пасажирами перекинувся.

Про це повідомляє "ПравдаТУТ News" з посиланням на Нацполіцію Чернівецької області.

Попередньо правоохоронці з’ясували: 32-річний водій вантажівки "MAN" не обрав безпечної швидкості руху та дистанції, внаслідок чого допустив зіткнення з припаркованим маршрутним таксі "Mercedes-Benz 312".

Фото: Нацполіція

Внаслідок удару сталося перекидання мікроавтобуса, в салоні якого на той момент перебував 48-річний водій і семеро пасажирів.

Фото: Нацполіція

Усіх пасажирів мікроавтобуса медики доставили до лікарні для огляду. Одну з пасажирок лікарі госпіталізували із забоєм поперекового відділу хребта.

Фото: Нацполіція

Слідчі поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють всі причини та обставини автопригоди.

Віра Коновал - pravdatutnews.comв

Читайте також
Одна людина загинула: на Дніпропетровщині автобус й автомобіль із пасажирами зіткнулися та спалахнули Одна людина загинула: на Дніпропетровщині автобус й автомобіль із пасажирами зіткнулися та спалахнули
Поліція з’ясовує всі обставини аварії, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото) На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото)
На автодорозі 56-річний водій автобуса, попередньо, не справився із кермуванням і з’їхав із проїзної частини дороги й перевернувся на бік.
Loading...
Load next