Британська розвідка повідомила про провал планів окупантів: жодних успіхів по всіх фронтах

Британська розвідка повідомила про провал планів окупантів: жодних успіхів по всіх фронтах

За даними британської розвідки, протягом останньої доби російським окупантам не вдалося досягти істотних успіхів у війні в Україні, незважаючи на збільшену активність з їхнього боку.

Про це повідомляється в Twitter-акаунті Міністерства оборони Британії.

Зазначається, що українські військові дають гідну відсіч ворожим військам та продовжують перешкоджати їхнім зусиллям. Саме через ефективність української повітряної та морської оборони, Росія не змогла встановити контроль у жодній з областей за останні 24 години.

Крім того, незважаючи на заявлене в РФ завоювання Маріуполя, запеклі бої продовжуються, що зводить нанівець спроби Росії захопити місто і ще більше уповільнює їхнє бажане просування на Донбасі.

Своєю чергою російські окупанти, які чинили звірства в Бучі під Києвом, зазнали втрат біля Ізюма Харківської області.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

За наявною інформацією, підрозділи 64-ї окремої мотострілецької бригади, яка взяла активну участь у масових вбивствах, катуваннях та гвалтуванні цивільного населення в українському місті Буча, діють в районі населеного пункту Ізюм і вже зазнали втрат, - зазначається у повідомленні.

Між тим, за повідомленням пабліка ПЗН 18+, українські військові піймали цілу групу окупантів з 64-ї бригади, які гвалтували дівчат і жінок у Бучі. Повідомляється, що серед них був і той окупант, якому його дружина дозволила гвалтувати українських жінок зі словами: "можешь насиловать украинских баб, только мне не говори".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рф відправляє на війну психічно хворих юнаків, яким подобається вбивати.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Понад 15 тисяч вбитих окупантів: нові дані про втрати рф (відео) Понад 15 тисяч вбитих окупантів: нові дані про втрати рф (відео)
Втрати військової техніки також збільшуються кожного дня.
Російсько-українська війна: оперативна інформація від Генштабу (відео) Російсько-українська війна: оперативна інформація від Генштабу (відео)
Ворог посилив роботу з так званими "добровольцями".
Loading...
Load next