Директора філії Львівського облавтодору викрили на хабарництві (відео)

Директора філії Львівського облавтодору викрили на хабарництві (відео)
Він здавав в оренду місцевим підприємцям спецтехніку, яка мала б використовуватись ЗСУ.

Заробляв на техніці, яка мала б використовуватись ЗСУ. Правоохоронці викрили на хабарництві директора Пустомитівської філії облавтодору Львівщини.

Він здавав в оренду місцевим підприємцям спецтехніку, яка мала працювати для будівництва оборонних споруд у Львівській області в разі наступу ворога. Для цього посадовець укладав фіктивні договори, а прибуток від місцевих підприємців за користування спецмашиною отримував у власну кишеню.

День оренди техніки, яка перебувала на балансі держустанови, «коштував» 20 тис грн. І власне під час отримання чергового хабара посадовця затримали. Тепер йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
2 тисячі доларів за дозвільні документи: гендиректора "Регістру судноплавства" викрили на хабарі 2 тисячі доларів за дозвільні документи: гендиректора "Регістру судноплавства" викрили на хабарі
Гендиректора та головного фахівця ДП "Класифікаційне товариство Реєстр судноплавства України" затримали після отримання неправомірної вигоди.
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
Рекордний хабар на 5 мільйонів: справу незаконно намагаються забрати у Антикорупційного суду Рекордний хабар на 5 мільйонів: справу незаконно намагаються забрати у Антикорупційного суду
Справу часів Януковича, щодо ексміністра екології Миколи Злочевського та рекордний хабар спробують забрати з Антикорупційного суду.
Loading...
Load next