Зеленській провів засідання Ставки: говорили про фронт, події на Близькому Сході та українську зброю

Зеленській провів засідання Ставки: говорили про фронт, події на Близькому Сході та українську зброю

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки, де обговорили ситуацію на фронті, українське виробництво зброї, ситуацію на Близькому Сході.

Про це глава держави повідомив у своїх соцмережах.

Перше – фронт. Доповіді командувачів – Залужний, Сирський, Тарнавський. Ситуація на основних напрямках – схід, південь. Захист наших позицій. Наші кроки вперед.
Друге – українське виробництво зброї та техніки, постійне нарощування обсягів. Мінстратегпром має чітке завдання представити програму забезпечення українською зброєю за всіма ключовими потребами – від ракет і дронів до бронетехніки та снарядів. За окремими елементами такої програми вже були доповіді. Хороші результати. Будуть більш значущі.
Третій пункт – ситуація на Близькому Сході. Комплексний аналіз від голови Служби зовнішньої розвідки Литвиненка. Враховуємо всі чинники, дбаємо про інтереси наших громадян у регіоні та працюємо з партнерами заради недопущення ширшої дестабілізації, - наголосив Зеленський.

Він також зазначив, що дав окреме доручення віцепрем’єр-міністру Михайлу Федорову та міністру оборони Рустему Умєрову  щодо впровадження максимальної  цифровізації постачання для сил оборони.  У пріоритеті, я наголосив глава держави – повна підзвітність та контроль щодо постачання потреб ЗСУ. Встановлено чіткі терміни реалізації цього проєкту.

Нагадаємо, У Херсоні росіяни влучили в університет

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото) У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото)
Внаслідок обстрілів, які відбулись 15 липня, з боку російських бойовиків було поранено двох українських військовослужбовців. Серед них був і Олександр, який отримав 80% опіків тіла.
"Не витримав знущань та приниження": російський бойовик здався у полон військовим ЗСУ (фото) "Не витримав знущань та приниження": російський бойовик здався у полон військовим ЗСУ (фото)
До лав бойовиків він приєднався у 2016 році за вказівкою батька, який служив у сусідньому підрозділі. Там він спробував наркотики та став наркозалежним.
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Loading...
Load next