У Німеччині вбили двох українців: підозрюваний — росіянин

У Німеччині вбили двох українців: підозрюваний — росіянин

У німецькому місті Мурнау стався смертельний інцидент, внаслідок чого загинули двоє українців. У вбивстві підозрюють росіянина.

Про це повідомляє пресслужба поліції Південної Баварії.

Як повідомляється, інцидент стався ввечері в суботу, 27 квітня, на території торгового центру.

Близько 17:20 поліція отримала сповіщення про двох чоловіків з тяжкими ножовими пораненнями. Один з поранених, 36-річний чоловік, помер на місці до приїзду правоохоронців. Інший потерпілий, 26 років, помер у медзакладі. Обидва виявились громадянами України, які проживали у сусідньому районі Гарміш-Партенкірхен.

У результаті слідчих дій також затримали підозрюваного в подвійному вбивстві — це 57-річний громадянин РФ. Його затримали за місцем проживання.

Прокуратура просить суд обрати запобіжним заходом арешт, питання розглянуть уже сьогодні, 28 квітня.

Правоохоронці намагаються встановити загальні обставини події та можливі мотиви. У зв’язку з цим шукають свідків, які можуть повідомити інформацію з цього приводу.

Нагадаємо, Наївно думати, що, якщо в Україні рф переможе, то її танки зупиняться на нашому кордоні ‒ МЗС Чехії

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Естонії українцю винесли вирок за вбивство співвітчизника В Естонії українцю винесли вирок за вбивство співвітчизника
В кінці березня в Естонії 35-річний українець в розпалі сварки вдарив ножем свого ровесника, який теж є громадянином України, внаслідок чого останній помер на місці від отриманих травм. Йому винесли вирок.
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
Loading...
Load next