Правоохоронці на Закарпатті викрили керівника благодійного фонду: ошукав рідних воїна на понад 200 тис. грн

Правоохоронці на Закарпатті викрили керівника благодійного фонду: ошукав рідних воїна на понад 200 тис. грн

Правоохоронці у Закарпатській області викрили керівника благодійного фонду, який обіцяв придбати авто для ЗСУ, натомість ошукав матір і дружину військового на понад 200 тис. грн.

Про це повідомили у Закарпатській обласній прокуратурі.

За даними слідства,  житель Хустщини ошукав двох мешканок Запорізької області – матір і дружину військовослужбовця, які займалися пошуком автомобіля для нього. Про це дізнався підозрюваний і заявив, що може допомогти придбати позашляховик "Mitsubishi" за 6000 євро.

Для цього рідні військового повинні були сплатити 90% від вартості авто, а решту надати після отримання транспортного засобу. У липні минулого року потерпілі перерахували на банківську картку шахрая 223 тис. грн, однак обіцяне авто закарпатець так і не придбав. Зрозумівши, що їх ошукали, жінки повідомили про те, що трапилося, правоохоронцям, - йдеться у повідомленні.

Наразі триває розслідування. Керівнику благодійного фонду оголосили підозру у шахрайстві, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 3 ст. 190 КК України). Незабаром чоловіку обиратимуть запобіжний захід, прокурори наполягатимуть на триманні його під вартою.

Застереження: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, Росія може мати до десяти ракетоносіїв в акваторії Чорного моря - Плетенчук

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті правоохоронці затримали угруповання серійних крадіїв На Закарпатті правоохоронці затримали угруповання серійних крадіїв
Зловмисники мають за плечима чималий кримінальний досвід, за що неодноразово відбували покарання.
У Харкові викрили масштабне шахрайство: жінку обікрали на десятки мільйонів У Харкові викрили масштабне шахрайство: жінку обікрали на десятки мільйонів
Загальна сума завданих потерпілій матеріальних збитків складає понад 36 мільйонів гривень. Зловмисники вже намагалися у 2019 році заволодіти майном підприємства.
Спецоперація "Павутина": в Україні викрили 23 особи, які створювали та продавали порноконтент за участі дітей (фото) Спецоперація "Павутина": в Україні викрили 23 особи, які створювали та продавали порноконтент за участі дітей (фото)
У Черкасах до зйомок таких відео матір залучила своїх малих доньок.
Loading...
Load next