Посадовець у Львові продавав крадене пальне на своїх підпільних АЗС

Посадовець у Львові продавав крадене пальне на своїх підпільних АЗС
Пальне керівник структурного підрозділу Львівської військової академії продавав на двох своїх підпільник АЗС. Чоловіка затримали на "гарячому", коли тому передавали 38 тисяч гривень хабаря.

За даними слідства, посадовець налагодив корупційну схему реалізації палива за заниженою вартістю.

Сьогодні вранці, 25 березня, правоохоронці затримали під час отримання неправомірної вигоди, сума якої становила 38 тисяч гривень.

Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

" Встановлені факти розкрадання військовим палива та його збут через створені ним підпільні АЗС у Яворівському районі. За попередніми даними, такий підпільний бізнес приносив військовому до 200 тисяч гривень щомісяця ", - зазначається у повідомленні.

Наразі проводяться санкціоновані обшуки за місцями роботи та проживання хабарника, а також на його підпільних заправках.

Зараз вирішується питання щодо повідомлення посадовцю про підозру за часиною 3 статті 368 - Вимагання та отримання неправомірної вигоди Кримінального кодексу України.

Зазначимо, що в Офісі Генерального прокурора повідомили про те, що правоохоронцями було викрито керівника підрозділу Міжнародного центру миротворчості та безпеки Яворівського полігону. 

" Протягом 2020 – 2021 років він систематично реалізовував на території військової частини дизельне паливо підприємцям, за що отримував від них неправомірну вигоду. Військовослужбовець організував на території Яворівського району діяльність двох незаконних автозаправних комплексів, на яких щомісяця збував місцевим жителям викрадене пальне ", - повідомляється у дописі.
 

До речі, за даними слідства, протягом 2020 – 2021 років, використовуючи своє службове становище, затриманий систематично збував на території військової частини дизельне паливо підприємцям, за що отримував від них чималі суми.

Читайте також
Через вимагання хабаря, поліція затримала львівського адвоката
У Львові поліцейські затримали 39-річного адвоката, який підбурював львів'янина у передачі неправомірної вигоди у сумі 3700 доларів США.
"Спіймали на гарячому": у Львові поліцейські на хабарі затримали чиновника
Львівські правоохоронці затримали чоловіка під час одержання хабаря. Сума неправомірної вигоди становила 73,6 тисячі гривень.
Пропонував хабаря і втікав: у Львові поліцейські затримали п'яного водія
Водій у стані алкогольного сп'яніння скоїв ДТП та намагався втекти з місця події. Чоловік сказав патрульним, що вжив алкоголь після аварії і демонстративно випив знову.
Loading...
Load next