Спортсмен з Львівщини Олег Довгун завоював боксерський титул в Америці (фото)

Спортсмен з Львівщини Олег Довгун завоював боксерський титул в Америці (фото)
27-річний боксер зі Стебника Олег Довгун здобув 13-ту перемогу на професійному ринзі у своєму 13-му поєдинку.

У американському Піттсбурзі 27-річному Олегу Довгуну вдалося завоювати титул NABA (Північноамериканської боксерської асоціації) у ваговій категорії до 55,3 кг. Про це повідомляє відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

За інформацією НОК, боксер родом із Стебника Олег Довгун здобув свою 13-у перемогу на професійному ринзі. Він переміг 34-річного американця Гленна Дезурна за одностайним суддівським рішенням, завдяки чому завоював титул NABA.

Олег Довгун після такої перемоги неодмінно потрапить у ТОП-15 свіжого рейтингу WBA (це одна з чотирьох основних боксерських федерацій у профі-боксі) і серйозно зможе наблизитись до своєї мети - стати чемпіоном світу серед професіоналів за основною версією.

«Велика перемога», – прокоментував свій виступ український боксер.

Раніше повідомлялось, що за медалі Олімпійських Ігор та чемпіонатів Європи і світу талановитим та перспективним спортсменам призначили президентські стипендії.

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Я поб'ю Усика без тренера": перед реваншем Джошуа зробив зухвалу заяву "Я поб'ю Усика без тренера": перед реваншем Джошуа зробив зухвалу заяву
Усик переміг Джошуа у першому поєдинку, який відбувся 25 вересня 2021 року.
Український боксер Усик проводить першу пресконференцію після бою з Джошуа (відео) Український боксер Усик проводить першу пресконференцію після бою з Джошуа (відео)
Напередодні Усик повернувся в Україну після перемоги над британцем Ентоні Джошуа в Лондоні. Усі свої бої Усик провів без жодної поразки, в тому числі із британським боксером - виграв усі 19 боїв, з яких 13 завершив нокаутом.
Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео) Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео)
Ватерпольний клуб "Динамо" здобув золоті медалі ватерпольної Суперліги. Це четвертий поспіль та загалом восьмий чемпіонський титул команди.
Loading...
Load next