На Львівщині від ураження струмом з обірваного дроту загинула дитина

На Львівщині від ураження струмом з обірваного дроту загинула дитина

У селі Глібовичі Львівського району внаслідок ураження струмом через обрив електричного дроту загинула 9-річна дівчинка

Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

За попередньою інформацією, дівчинка доторкнулася до дроту, який обірвало через негоду.

У селі Глібовичі Львівського району внаслідок обриву електричного дроту струм смертельно вразив дитину 2013 року народження. За попередньою інформацією, дівчинка доторкнулася до дроту, який обірвало через негоду. За цим фактом правоохоронці відкрили провадження. Співчуття рідним, – пише голова ОВА. 

Голова ЛОВА наголошує, якщо ви побачили обірваний провід лінії електропередачі, не наближайтесь до нього ближче ніж на 8 метрів. Відходьте від обірваного проводу "гусячим кроком": зведіть ступні разом, не відривайте їх одна від одної і від землі, та пересувайтеся дрібними ковзкими кроками.

Нагадаємо, У реабілітаційному центрі "Незламні" працюватимуть над відновленням зору пацієнтів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото) На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото)
У Львівській області внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинула дворічна дитина, ще четверо людей постраждали.
На Львівщині поблизу Червонограда у кар'єрі втопився неповнолітній хлопчик На Львівщині поблизу Червонограда у кар'єрі втопився неповнолітній хлопчик
Поблизу Червонограда рятувальники витягли із місцевого кар'єру на берег тіло 11-річного хлопчика.
Смертельна екскурсія на водоспаді: деталі загибелі 12-річного хлопчика на Львівщині (відео) Смертельна екскурсія на водоспаді: деталі загибелі 12-річного хлопчика на Львівщині (відео)
На Львівщині 12-річний хлопчик смертельно травмувався під час шкільної екскурсії. Трагедія сталася у селі Кам’янка на водоспаді національного парку "Сколівські Бескиди". Класну керівницю, яка супроводжувала дітей та вчителя, який намагався врятувати дитину – госпіталізували.
Loading...
Load next