Фура НАЇХАЛА на ногу: як медики врятували 17-річного хлопця?

Фура НАЇХАЛА на ногу: як медики врятували 17-річного хлопця?
У Львові медики врятували від ампутації ногу 17-річного юнака, на якого наїхала фура. Щоб закрити рану вперше лікарі використали коштовний синтетичний матеріал

17-річний Кирило згадує той страшний день коли потрапив під колеса фури. Розповідає, що тоді йшов повз припарковану біля дороги вантажівку. Як раптом вона зрушила з місця і наїхала просто на нього.

Водій помітив хлопця і зупинив машину. Проте у Кирила вже були складні травми. Так страшно ще не було ніколи, розповідає мати хлопця. ДТП трапилось у жовтні минулого року. Тоді хлопця без свідомості привезли до лікарні Святого Миколая у Львові.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині 50-річний львів'янин на трасі Київ-Чоп збив школяра На Львівщині 50-річний львів'янин на трасі Київ-Чоп збив школяра
На трасі Київ-Чоп трапилась ДТП, внаслідок якої 13-річний підліток отримав важкі тілесні ушкодження. Правоохоронці встановлюють обставини події.
Водій львівської маршрутки, який збив насмерть людину, буде за ґратами 4,5 роки
Залізничний районний суд Львова визнав його винним у вчиненні смертельної аварії. Також винуватця позбавили водійських прав на 3 роки.
Loading...
Load next