Відставка Шойгу не передбачає змін у ході війни в Україні зі сторони рф ‒ британська розвідка

Відставка Шойгу не передбачає змін у ході війни в Україні зі сторони рф ‒ британська розвідка

Розвідка Великої Британії не передбачає змін у ході війни в Україні зі сторони Росії після відставки Сергія Шойгу з посади міністра оборони РФ.

Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії.

Зазначається, що Андрій Бєлоусов, який замінив Сергія Шойгу на посаді міністра оборони РФ, професійний економіст без військового досвіду. З січня 2020 року він обіймав посаду першого віцепрем'єра, а до цього працював помічником президента з економічних питань.

Ймовірно, що його призначення спрямоване на забезпечення більшої ефективності у витратах на оборону та тіснішої координації між оборонними галузями та потребами збройних сил РФ, ‒ заявили аналітики.

Також вони додають, що для Бєлоусова це призначення, ймовірно, стане надзвичайно складним завданням, враховуючи високий рівень корупції в російському міноборони та армії.

Зміна міністра оборони навряд чи матиме значний негайний вплив на ведення російської війни в Україні. Оскільки Путін також оголосив, що не буде змін щодо керівних посад у Генеральному штабі збройних сил Росії, поточний російський підхід до війни, ймовірно, не зміниться, ‒ зазначили розвідники.

Нагадаємо, Австрія створила фонд на €500 млн для підтримки інвестицій в Україну

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі двоє військових підірвалися на міні На Донбасі двоє військових підірвалися на міні
Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
З боку збройних формувань РФ зафіксовано два порушення режиму припинення вогню - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано два порушення режиму припинення вогню - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
"Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною "Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною
Агентство Bloomberg із посиланням на джерела писало, що нова агресія РФ проти України може розпочатися 15 лютого.
Load next