ЗС РФ встановили новий об'єкт біля Кримського мосту, — АТЕШ

ЗС РФ встановили новий об'єкт біля Кримського мосту, — АТЕШ

ЗС РФ намагаються прикрити Кримський міст від загроз з повітря, пояснили в АТЕШ. Для цього встановили комплекс, який може збити, наприклад, безпілотник, але навряд чи допоможе проти балістичної ракети ATACMS.

Російське командування вирішило посилити систему захисту Кримського мосту, яким перевозить живу силу ближче до лінії фронту. З цією метою впритул до конструкції встановили додатковий засіб протиповітряної оборони (ППО). Про нову вигадку ворога розповіли у моніторинговому Telegram-каналі АТЕШ.

Увечері 14 червня у каналі з'явився допис зі світлиною, яку зробили агенти АТЕШ. На світлині видно фрагмент полотна Кримського мосту, кам'янисте підвищення під ним, частину опори. На протилежному боці від оператора, який робив фото, видно фрагмент зброї. У тексті вказується, що у кадр потрапив засіб для збиття повітряних цілей — переносний ракетно-зенітний комплекс (ПЗРК, придатний для збиття літаків, вертольотів, БПЛА, крилатих ракет).

АТЕШ не вказує, який різновид ПЗРК помітили агенти. Натомість запевняє, що незабаром об'єкт, яким росіяни намагаються захистити міст, стане ціллю для українських засобів ураження.

Нагадаємо, На Одещині прикордонники затримали вантажівку з десятками ухилянтів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС
Бойовики відкривали вогонь біля Пісків. Завдяки зусиллям наших воїнів, рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
В окупованому Криму затопило трасу, яка веде до Кримського мосту (відео) В окупованому Криму затопило трасу, яка веде до Кримського мосту (відео)
Окупанти пояснили підтоплення "рясними опадами" й організували об'їзд за напрямком село Леніне – село Іллічова.
Load next