Українські прикордонники разом із британськими проведуть спільні навчання

Українські прикордонники разом із британськими проведуть спільні навчання
Вже цього літа, 2021 року, Державна прикордонна служба України візьме участь в українсько-британському навчанні «COSSACK MACE – 2021».

Проведення навчань зумовлене підвищенням професійної підготовки прикордонних комендатур швидкого реагування. Зокрема, літні навчання планують провести на базі одного з навчальних центрів Збройних Сил України. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

" «COSSACK MACE – 2021» мають покращити взаємосумісність між військовими формуваннями Великої Британії та України. В рамках цього міжнародного проєкту передбачається спільне планування та виконання операцій батальйонно-тактичного рівня. Вишкіл дозволить покращити злагодженість дій українських військових підрозділів та підрозділів НАТО під час оборонних та наступальних операцій ", - йдеться у повідомленні.

Фото Державної прикордонної служби України

Зазначимо, що такого роду навчання також дозволять втілити у життя найкращі практики ведення операцій з врахуванням досвіду, який українські збройні формування отримали під час проведення ООС. 

Читайте також
У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік
Навчальний рік в українських школах повинен закінчитися не пізніше 1 липня. Зокрема підсумкове оцінювання школярів може проходити у дистанційному режимі.
Кордон України під контролем: як працюють українські прикордонники (відео) Кордон України під контролем: як працюють українські прикордонники (відео)
Прикордонники показали, як зараз вони наглядають за державним рубежем, щоб не допустити незаконний перетин кордону нелегалами.
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
Loading...
Load next