УНІКАЛЬНИЙ проєкт «Ікони на ящиках з-під боєприпасів» вирушає до США

УНІКАЛЬНИЙ проєкт «Ікони на ящиках з-під боєприпасів» вирушає до США
10 унікальних ікон написаних Олександром Клименко та Сонею Атлантовою на ящиках з-під набоїв незабаром відвезуть на продаж до США. Виручені кошти вже традиційно скерують на підтримку ЗСУ

Унікальна виставка ікон триває у музеї Митрополита Андрея Шептицького. Сакральні сюжеті зображені на фрагментах ящиків з під набоїв, якими користувалися наші захисники.

Це проєкт двох київських художників Соні Атлантової та Олександра Клименка. Головна ідея, зазначають митці, це перетворення смерті, що символізують ці ящики, на життя, яке символізують ікони. А виникла ідея цього проєкту ще у 2014.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Терористичний напад 20-річної давності: як трагедія 11 вересня 2001 року змінила світ (відео) Терористичний напад 20-річної давності: як трагедія 11 вересня 2001 року змінила світ (відео)
Життя багатьох американців поділилося на "до" та "після" з 11 вересня 2001 року. 20 років тому, того дня, в США відбулися теракти, які назавжди змінили життя мільйонів людей. В результаті загинуло майже 3000 осіб. Трагедія змінила багато процесів у світі та призвела до глобальних змін у світовій політиці та сфері безпеки.
Loading...
Load next