У Києві презентували учнівський е-квиток і сервіс онлайн-запису до шкіл

У Києві презентували учнівський е-квиток і сервіс онлайн-запису до шкіл

У Києві презентували електронний учнівський квиток і сервіс онлайн-запису до шкіл.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

За словами заступника голови КМДА Валентина Мондриївського, "Київ є лідером впроваджень цифрових технологій у всіх сферах життя, зокрема в освіті".

Ми продовжуємо розвивати цифровий освітній простір, застосовуючи дедалі більше електронних продуктів. Серед переваг Єдиного цифрового освітнього простору: вдосконалення освітнього менеджменту, автоматизоване формування звітів, моніторинг освітнього процесу та діяльності, якісна дистанційна взаємодія всіх учасників освітнього процесу, - зазначив Мондриївський.

Він додав, що електронний учнівський квиток стане доступним усім школярам столиці у застосунку «Київ Цифровий», водночас наявні пластикові картки будуть продовжувати діяти.

Також під час презентації ознайомили з сервісом онлайн-запису до шкіл Києва.

Сервіс створений для економії часу батьків і зменшення бюрократичних перепон під час запису дітей до школи. Його головна перевага – прозорість і простота запису. Батьки можуть подавати документи з будь-якої точки України чи з-за кордону без необхідності особистого відвідування закладу освіти. А місто може розвивати шкільні заклади, спираючись на актуальну статистику, – зазначив заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень у сфері цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Петро Оленич.

Нагадаємо, Міноборони співпрацюватиме з однією з найбільших супутникових компаній

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
МЗС України засудило марш на честь дивізії СС "Галичина" у центрі Києва МЗС України засудило марш на честь дивізії СС "Галичина" у центрі Києва
У Міністерстві закордонних справ України "рішуче засуджують" київський марш який пройшов 28 квітня, на честь створення дивізії СС "Галичина".
У понеділок майже по всій Україні пройдуть дощі У понеділок майже по всій Україні пройдуть дощі
В Україні у понеділок, 26 квітня, збережеться холодна погода, на більшій частині території йтимуть короткочасні дощі.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next