Головне за день: Захист від туберкульозу | Допомога від парафіян з США | 17 тис. доларів за втечу

У новому випуску новин дивіться про таке:

  • Допомога від парафіян з США. Парафіяни українських церков в Америці допомогли зібрати кошти на 10 хамерів для наших захисників.
  • Захист від інфікування туберкульозом. У 2021 році в Україні зареєстровано 180 випадків захворювання на туберкульоз серед медичних працівників закладів охорони здоров’я.
  • 17 тис. доларів за втечу. СБУ викрила військового, що займався переправленням чоловіків через кордон

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Дивіться також
В львівському ОХМАТДИТі американські медики консультують та оперують дітей з вадами обличчя (відео) В львівському ОХМАТДИТі американські медики консультують та оперують дітей з вадами обличчя (відео)
Американські спеціалісти спільно з медиками Львівського «ОХМАТДИТу» протягом трьох днів безкоштовно консультують та оперують дітей з усієї України з найскладнішими вадами обличчя.
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України
Сполучені Штати Америки надали фінансову допомогу для розвитку України, зокрема на розширення судової реформи та протидії агресії з боку Рос. Загальна сума американської допомоги становить 155 мільйонів доларів.