Пауерліфтинг: як підготуватись до перших змагань? (відео)

ALLAVOG пішла в зал тягати залізо!

Завданням було підготуватись до своїх перших змагань з ПАУЕРЛІФТИНГУ! Тобто вивчити техніку трьох вправ - присідання зі штангою, жим лежачи та станова тяга.

Ми тренувались із заслуженою тренеркою України Марією Розторгуй та її вихованками: Юлією Чикаліною, Дарією Іськів та Вітою Костюк - призерками, чемпіонками, рекордсменками всеукраїнських та міжнародних змагань.

Дивіться також
Паралімпійські ігри-2020: Україна перебуває на 5 місці у медальному заліку Паралімпійські ігри-2020: Україна перебуває на 5 місці у медальному заліку
Українські паралімпійці успішно стартували на Іграх у Токіо. Зокрема, Україну представляють 143 спортсмени, які змагатимуться у 15 видах спорту.
Українки здобули історичне "золото" чемпіонату світу з веслування Українки здобули історичне "золото" чемпіонату світу з веслування
Українки Людмила Лузан та Анастасія Четверікова - чемпіонки світу з веслування. У фіналі, виступаючи у каное-двійці, Лузан та Четверікова виграли золоту медаль, випередивши усіх суперниць на дистанції 500 метрів.