Екодоріжки: прибирання Малоголосківського парку у Львові триває (відео)

Екодоріжки: прибирання Малоголосківського парку у Львові триває (відео)
У межах співпраці з ЛКП "Зелений Львів" на території парку планується висадка нової зелені та облаштування спеціальних майданчиків.

За попередні толоки працівникам компанії "LEV Development" вдалося назбирати дві великі купи сухих гілок, які зараз подрібнюватимуть у тирсу, щоб облаштувати у цій зеленій зоні екодоріжки. Прибиральники розповідають, що загалом роботи по очищенню парку від сміття ще багато, але прогрес очевидний. 

"Ви знаєте, процес був би важчим, якщо б не було техніки, а так вона є і треба бути уважним, і впринципі все дуже добре получається. Потрошку чистіше стає, набагато чистішим став парк", - розповів прибиральник, Сергій Карасюк.

Техніку для переробки деревини у користування управлінській компанії надала комунальна служба міста у межах співпраці по облагородженню Малоголосківського парку. Варто зазначити, що сама ідея створення з тирси стежинок у цій зеленій зоні виникла вже процесі прибирання. Так само як і створення цих скульптур з повалених внаслідок негоди дерев. 

"Нам порадили спеціаліста. Якщо ви знаєте в нас працював Антон Лубій. Зустрілися з ним тут він сказав, що це хороша ідея, підтримав нашу ініціативу і в процесі ми вирішили так само, як з деревами поваленими зробити скульптури, так само і з подріблення гілок вирішили їх не викидати, не утилізовувати, а використовувати", - зазначив керівник управлінської компанії "LEV Development", Богдан Сороковий.

Нагадаємо, що в межах співпраці з ЛКП "Зелений Львів" на території також у майбутньому планується висадка нової зелені та облаштування спеціальних майданчиків для активного та комфортного дозвілля мешканців цього району. 

 

Читайте також
Мистецтво у Малоголосківському парку: у Львові майстер виготовляє скульптури з деревини (відео) Мистецтво у Малоголосківському парку: у Львові майстер виготовляє скульптури з деревини (відео)
Зараз у парку продовжують викошувати високу траву. Паралельно триває процес виготовлення нових дерев’яних скульптур.
У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео) У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео)
Працівники управлінської компанії "LEV Development" спільно з ЛКП "Зелений Львів" завершили масштабне розчищення відпочинкової зони.
Облагородження зеленої зони у Львові: прибирання території Малоголосківського парку триває (відео) Облагородження зеленої зони у Львові: прибирання території Малоголосківського парку триває (відео)
Повністю прибирати Малоголосківський парк планують до кінця літа. Потім із садівницею займатимуться створенням подальшої інфраструктури.
Loading...
Load next