Облагородження зеленої зони у Львові: прибирання території Малоголосківського парку триває (відео)

Облагородження зеленої зони у Львові: прибирання території Малоголосківського парку триває (відео)
Повністю прибирати Малоголосківський парк планують до кінця літа. Потім із садівницею займатимуться створенням подальшої інфраструктури.

Прибирання Малоголосківського парку триває. Зараз тут активно зрізають зарості на більш засмічених ділянках. Також триває облаштування нових екодоріжок з тирси, яку виготовляють із зібраних сухих гілок на території. Роботи у прибиральників ще багато.

Ми стараємося, як можемо, але сил не хватає, тому працюємо не покладаючи рук. Прибираємо гілки, чищено порослі, сміття збираємо пляшки, як пластикові, так і скляні. Як зазвичай, - розповів прибиральник Данило Волощук.

Також для створення у цьому парку комфортних умов для відпочинку та активного дозвілля представники компанії "Lev Development" тісно співпрацюють з міською владою. Зокрема комунальники долучаються до прибирання, надаючи техніку для подрібнення гілок та необхідний інвентар для прибирання.  

Цього тижня була нарад в нас спланована в управлінні міської ради обговорювали парк. Плануємо разом з садівником Вікторією, вона обстежувала ділянку, що треба зробити перед монтажем їхніх конструкцій чи лавочок чи дерев. Спільно все вирішуємо, - зазначив керівник управлінської компанії "Lev Development", Богдан Сороковий.

Наступного тижня тут планують повторно скосити високу траву. Загалом повністю прибирати зелену зону планують до кінця літа, а вже потім із садівницею займатимуться створенням подальшої інфраструктури у Малоголосківському парку. 

 

Читайте також
Прибирання Малоголосківського парку у Львові знаходиться на завершальному етапі (відео) Прибирання Малоголосківського парку у Львові знаходиться на завершальному етапі (відео)
У Малоголосківському парку компанія "LEV Development" продовжує скошувати високу траву й викорчовувати борщівники та кропивники.
Мистецтво у Малоголосківському парку: у Львові майстер виготовляє скульптури з деревини (відео) Мистецтво у Малоголосківському парку: у Львові майстер виготовляє скульптури з деревини (відео)
Зараз у парку продовжують викошувати високу траву. Паралельно триває процес виготовлення нових дерев’яних скульптур.
Екодоріжки: прибирання Малоголосківського парку у Львові триває (відео) Екодоріжки: прибирання Малоголосківського парку у Львові триває (відео)
У межах співпраці з ЛКП "Зелений Львів" на території парку планується висадка нової зелені та облаштування спеціальних майданчиків.
Loading...
Load next