Жіночі "Карпати" зі Львова можуть припинити своє існування через фінансові проблеми (відео)

Жіночі "Карпати" зі Львова можуть припинити своє існування через фінансові проблеми (відео)
У Львові під загрозою ще одні "Карпати". Цього разу жіночі. Команда з нового сезону виступає самостійно. Зараз у клубу немає коштів навіть на тренування, а за 5 днів потрібно вдома приймати київський "Аттекс".

З тренеркою «Карпат» Надією Чайкою зустрічаємось не на матчі. Чи відбудеться взагалі наступна гра жіночої футбольної команди залежить від грошей. Новий спонсор з Німеччини поки тільки обіцяє.  

Він є на зв'язку, він відписує на повідомлення, але дій, які потрібні - фінансової підтримки зараз немає. Чому? Я не розумію. Він, ніби каже, я буду тим займатись - документи, переоформлення, але немає суто фінансової сторони, яка нам найбільше потрібна, - наголосила тренерка і гравчиня ЖФК "Карпати" Надія Чайка.

Футболістки створили патреон, де вже є 9 патронів, які задонатили 100 доларів. Це вже кошти на два тренування. Команда чекає на підтримку вболівальників та любителів жіночого футболу.

Індивідуально тренуємось зараз. Я думаю, якщо ми нічого не вирішимо до гри з "Аттексом". То ми розуміємо, що на проведення гри потрібні кошти.  Тому тут або залазиш у борги, або шукаєш вихід, щоб лишитись і грати, -  додала тренерка і гравчиня ЖФК "Карпати" Надія Чайка.

Зокрема, 4 жовтня у "карпатівок" гра з київським "Аттексом" вдома. Така зустріч зазвичай обходиться клубу у 15 - 22 тисячі гривень. 

Це зі всім, тому що у Вищій Лізі є вимоги. Там треба Швидка, забезпечення онлайн-трансляції матчу. Нам хоча би той мінімум, щоб ми могли тренуватись і проводити ігри, - розповіла Надія Чайка.

У жіночих "Карпат" є дитяча школа, де виховують майбутніх футболісток, дружній колектив дівчат, які хочуть виступати саме у Львові. Напередодні вони зняли відео на підтримку своєї команди.  

Львів - футбольне місто. І втрачати таку команду буде безглуздо. Тим більше тут є багато чоловічих команд.

Ми шукаємо будь-яку фінансову допомогу, можливло буде допомога від якогось чоловічого клубу. Напевно, це був би найкращий варіант, бо ми вже маємо досвід роботи в чоловічому клубі. Знаємо, що таке мати все. Де є структура, БАЗА тренувальна, інвентар. Що треба було дівчатам - тільки зарплата і прорведення матчів. Зараз самим - тобі потрібно все, персонал на матчі, виїзди, - переконана тренерка і гравчиня ЖФК "Карпати".

Жіночі "Карпати" своєю працею пройшли шлях від Першої до Вищої Ліги, минулого сезону ввійшли в першу шістку кращих жіночих клубів України, здобули прихильність вболівальників - зараз перебувають в підвішеному стані і потребують допомоги любителів гри мільйонів.

Стати патроном команди на патреоні або долучитись до збору коштів на проведення матчу з "Аттексом" 4-го жовтня може кожен.

 

Читайте також
Жіноча команда "Карпати" може припинити своє існування через фінансові проблеми (фото) Жіноча команда "Карпати" може припинити своє існування через фінансові проблеми (фото)
На цей час команда займає 9-е місце з 11 в Вищої ліги України. Однак, вже найближчим часом команда може припинити своє існування, оскільки не отримує фінансової підтримки через, що не може проводити тренування.
Loading...
Load next