Презентація дизайну холу ЖК PERFECT LIFE від LEV Development (фото)

Презентація дизайну холу ЖК PERFECT LIFE від LEV Development (фото)
Дизайнерський хол, яке розробило дизайнерське бюро SAVYTSKYYdesign, є інноваційною перевагою ЖК PERFECT LIFE.

ЖК PERFECT LIFE – це перший інноваційний житловий простір для work&life balance в мальовничій еколокації.

На території буде все для гармонійного життя:

  • спортивні та ігрові майданчики для дітей різних вікових груп,
  • коворкінг;
  • офіси,
  • BBQ зони,
  • маркети та ресторани.

Дизайнерський хол — інноваційна перевага ЖК PERFECT LIFE

Дизайн для холів ЖК PERFECT LIFE розробило дизайнерське бюро SAVYTSKYYdesign, керуючись насамперед бажанням створити щось концептуальне та інноваційне.

Вони хотіли створити легкий, світлий простір, який не навантажує після важкого робочого дня і водночас дає ранковий заряд на день завдяки свіжим елементам яскравих лимонного та зеленого кольорів.

У інтер’єрі холу для оздоблення стін та стель застосовано екологічні або перероблені матеріали, а саме: мікроцемент, фарбований МДФ та екопанелі з переробленого пластику.

За основу обрано спокійний сірий колір, який представлений у різних текстурах (стіна, підлога, текстиль) і який слугує чудовим фоном для яскравих акцентів у холі. М’які меблі цікавої форми, які наче скульптури збагачують інтер’єр та роблять його унікальним, світильники індивідуальної розробки саме для ЖК PERFECT LIFE.

Весь хол насичений різними світловими приладами: led-підсвітки, точкові, лінійні, світильники направленого світла, люстри – все це дозволяє робити світлові сценарії згідно з потребами, а простір цікавим для перебування. Основним акцентним кольором обрано трав'янисто-зелений, який є нагадуванням про той зелений затишок, який оточує нас і в якому так приємно перебувати. 

Усі деталі можна знайти на сайті: https://lev-development.com.ua/complex/zhk-perfect-life/

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Простір гармонії та перезавантаження: у Львові презентували новий ЖК «Silent Park» (відео) Простір гармонії та перезавантаження: у Львові презентували новий ЖК «Silent Park» (відео)
З 15 листопада стартує попереднє бронювання квартир у ЖК «Silent Park» за вигідними цінами. Деталі можна знайти на сайті компанії «Lev Development».
LEV Development розпочинає будівництво житлового кварталу Central Hills (фото) LEV Development розпочинає будівництво житлового кварталу Central Hills (фото)
ЖК Central Hills реалізує формат «місто у місті» – закрита територія під охороною, з повним спектром розвинутої інфраструктури.
Інвестуйте у НЕРУХОМІСТЬ: Планове підвищення цін на квартири від LEV Development Інвестуйте у НЕРУХОМІСТЬ: Планове підвищення цін на квартири від LEV Development
Інноваційний житловий простір від LEV Development для work&life balance в мальовничій локації біля лісу
Loading...
Load next