У Грузії планують створити базу даних причетних до насильства

У Грузії планують створити базу даних причетних до насильства

У Грузії політрада керівної партії "Грузинська мрія" ухвалила рішення створити базу даних, куди занесуть осіб, "причетних до насильства, погроз і шантажу", а також людей, які "публічно схвалюють подібні дії".

Про це повідомив спікер парламенту Шалва Папуашвілі, передає "Эхо Кавказа".

За словами посадовця, таку базу даних розмістять на спеціальному сайті і вона буде "загальнодоступною й прозорою" для громадян Грузії.

Проти цих осіб буде вжито всіх заходів, у межах Конституції й закону, щоб порушення закону, насильство та погрози не залишилися без реакції держави або суспільства, – зазначив Папуашвілі.

Спікер грузинського парламенту також заявив, що опозиційний "Національний рух" "розгорнув кампанію ненависті, погроз, шантажу, тиску як на окремих осіб, так і на членів їхніх сімей".

Ми пам'ятаємо, наприклад, нещодавно активісти чинили тиск на спортсменів і артистів, на членів їхніх сімей, і це теж стало надбанням громадськості, що на них чинили тиск, щоб вони робили бажані заяви, публікувалися особисті дані різних людей, – додав він.

Ці слова Папуашвілі пролунали на тлі заяв противників закону про "іноагентів", зокрема учасників акцій протесту, про те, що їм дедалі частіше телефонують люди з невідомих номерів та з використанням нецензурної лексики вимагають обґрунтувати, чому закон, який просуває влада, поганий.

Користувачі соцмереж публікують записи подібних дзвінків, а багато коментаторів стверджують, що також зазнавали схожих словесних нападів з боку невідомих осіб.

Нагадаємо, Коломойському оголосили підозру в організації замовного вбивства

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"У нього почалося криваве блювання", - Денісова заявила про ймовірну зустріч із Саакашвілі у вівторок "У нього почалося криваве блювання", - Денісова заявила про ймовірну зустріч із Саакашвілі у вівторок
Як зазначається у повідомленні, омбудсмен провела зустріч з адвокатами, які представляють інтереси Саакашвілі.
Саакашвілі офіційно припинив голодування — ЗМІ Саакашвілі офіційно припинив голодування — ЗМІ
Особистий лікар Саакашвілі Ноколоз Кіпшидзе заявив, що колишній президент Саакашвілі офіційно скасував голодування відразу після того, як його перевели в Горійський військовий госпіталь.
Load next