Повітряні сили: Не можемо розголошувати точну дату, коли з’являться F-16

Повітряні сили: Не можемо розголошувати точну дату, коли з’являться F-16

Повітряні сили не можуть розголошувати точну дату, коли в Україні з’являться винищувачі F-16. У публічному просторі є інформація, нібито вони з’являться у червні, однак ПС чекають, коли вони офіційно «зайдуть», і лише тоді зможуть повідомити, що ці літаки є на озброєнні.

Про це в ефірі марафону «Єдині новини» розповів речник Повітряних сил Збройних сил України Ілля Євлаш.

Ми не можемо розголошувати точну дату, коли з’являться F-16. У публічному просторі є інформація, нібито вони з’являться у червні, однак ми чекаємо, коли вони офіційно «зайдуть», і лише тоді зможемо повідомити, що ці літаки є на озброєнні у Повітряних силах. Наразі треба запастися терпінням. До того ще готується наша інфраструктура, аби прийняти ці літаки, поставити їх на правильне обслуговування, – розповів речник.

Євлаш додав, що спроможності F-16 набагато вищі, ніж у радянських модернізованих літаків, які є у нас на озброєнні.

Нагадаємо, Група Нафтогаз у квітні пробурила понад 40 кілометрів свердловин

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Ураження 10 літаків російських фашистів": Повітряні Сили знищили полк десантних військ Росії "Ураження 10 літаків російських фашистів": Повітряні Сили знищили полк десантних військ Росії
Завдяки роботі БпЛА «Байрактар ТБ-2» було знищено ЗРК Бук М-1 та інші цілі.
Повітряні сили України посили систему ППО на північному напрямку (фото) Повітряні сили України посили систему ППО на північному напрямку (фото)
Підрозділи радіотехнічних та зенітних ракетних військ суттєво посилили систему радіолокаційної розвідки та зенітного ракетного прикриття у Чернігівській області.
За участю авіації, артилерії і кораблів: в Україні провели масштабні навчання За участю авіації, артилерії і кораблів: в Україні провели масштабні навчання
Українські підрозділи ВМС, ДПСУ та Повітряних сил провели масштабні навчання щодо посилення оборони спільно з Державною прикордонною службою.
Load next