В Польщі фермер жорстоко вбив українця

В Польщі фермер жорстоко вбив українця

Наразі поліція Польщі розслідує вбивство, у даній справі затримано трьох осіб.

На фермі у селі Рокіціни, на півночі Польщі, жорстоко вбили 48-річного громадянина України та намагалися спалити його розчленоване тіло у господарській будівлі, повідомляє Agropolska. 

В ніч з 11 на 12 травня на згаданій фермі сталася пожежа. Після того, як вогонь було локалізовано, на згарищі виявили тіло чоловіка, що мало сліди злочину та було частково розчленоване. Згодом з’ясувалося, що загиблий є громадянином України.

Польські ЗМІ із посиланням на правоохоронні органи повідомляють, що загиблий був єдиним українцем, який працював на невеликому агропідприємстві, де розводять велику рогату худобу. Вбивство чоловіка скоїв його працедавець, причому з особливою жорстокістю. Слідство також встановило, що він схильний до насильства і неодноразово бив своїх працівників.

У цій справі заарештовано трьох громадян Польщі: 37-річного власника ферми, його 35-річну дружину та 34-річного працівника ферми.

Заарештовано троє осіб. Один з підозрюваних у злочині є працедавцем, який надавав роботу і житло загиблому українцю, а інший – співробітником, — повідомили у прокуратурі.

Чоловікам загрожує довічне ув'язнення, а жінку звинувачують у ненаданні першої медичної допомоги та приховуванні слідів злочину. Їй загрожує до 5 років за ґратами.

Правоохоронці вважають, що вбивство, скоріше за все, не було скоєне на національному підґрунті. Натомість на агресивні дії затриманих могло вплинути розпивання спиртних напоїв, оскільки злочин було вчинено у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: на Харківському напрямку Сили оборони знизили активність армії рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Load next