Повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості ‒ Кулеба

Повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості ‒ Кулеба

В питанні щодо повернення військовозобов'язаних чоловіків додому йдеться про справедливість.

Про це повідомляє голова Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба під час спільної пресконференції з латвійським колегою Байбою Браже.

Думаю, що це справедливо до українських чоловіків в Україні. Думаю, що це буде справедливо щодо них, якщо чоловіки з-за кордону повернуться в Україну, ‒ заявив міністр.

Він додав, що усі чоловіки призовного віку, які покинули країну після початку повномасштабної війни з Росією, отримували правові статуси, а також соціальні виплати через те, що вони є громадянами України.

Моїм завданням, як дипломата, є захист українців за кордоном, і я буду це робити. Але, як я вже згадував, йдеться про справедливість. Справедливість у відносинах між українськими чоловіками за кордоном і українськими чоловіками в Україні. І справедливість у відносинах між державою Україна та громадянином України, ‒ зауважив Кулеба.

Нагадаємо, У Польщі автомобіль з американськими військовими з'їхав з дороги

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Load next