Росіяни поширюють фейки про наступ РФ на Сумщину - ЦПД

Росіяни поширюють фейки про наступ РФ на Сумщину - ЦПД

Ворог продовжує «пропаганду страху» серед мешканців Сумщини: поширює інформацію про підготовку свого наступу на Сумщині, щоб нібито змусити ЗСУ відтягнути резерви від Куп’янська.

Про це повідомляє ЦПД.

 Це продовження з боку ворога кампанії "пропаганда страху" на прикордонні регіони України. У такий спосіб росіяни намагаються виправдати свої терористичні удари по населених пунктах Сумщини та посіяти паніку серед мешканців, щоб змусити якомога більше цивільних українців виїхати з прикордонних регіонів України. Насправді наразі РФ не має достатніх резервів для наступу на Сумщині, - йдеться у повідомленні Центру протидії дезінформації.

Крім того, росіяни використовують українські сюжети про навчання прикордонників для поширення в українському інформпросторі дезінформації про підготовку Силами оборони України наступальних дій із Сумщини на Курську область РФ, що призведе до посилення бойових дій у Сумській області.

Нагадаємо, Україна повернула з окупації двох підлітків з Херсонщини

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Українська армія на Сумщині зупинила ворожу колону зі складу російської бригади Українська армія на Сумщині зупинила ворожу колону зі складу російської бригади
Механізовані підрозділи ЗСУ відбили автомобільний міст і закріпилися на лівому березі Дніпра.​
Черговий фейк для дестабілізації ситуації (відео)
У СБУ повідомили, що ні силовики, ні поліцейські такої інформації не поширювали. Подібними повідомленнями хочуть загострити ситуацію на мирних територіях.
Load next