У ЦПД заявили, що інформація про нібито відставку Сирського є фейком

У ЦПД заявили, що інформація про нібито відставку Сирського є фейком

Інформація про те, що головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський, нібито подав у відставку, є черговим фейком.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України.

Зокрема, шириться фейкова «новина», буцімто Сирський направив Президентові України свій рапорт про відставку, використавши для цього спецпошту Генерального штабу.

Центр перевірив цю інформацію. Вона не відповідає дійсності! У поширенні подібних фейків зацікавлений ворог, щоб дестабілізувати ситуацію серед військових і посіяти паніку з-поміж населення, – зазначили в ЦПД.

Нагадаємо, Росія «сховала» майже 40 літаків після удару ГУР - розвідка Британії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
У російському Слідкомі вигадали фейк про "летючі ескадрони смерті націоналістів" у Харкові У російському Слідкомі вигадали фейк про "летючі ескадрони смерті націоналістів" у Харкові
Голова Слідчого комітету Російської Федерації доручив слідчим фіксувати факти "залякування українськими націоналістами мирних жителів Харкова".
Паніка в рядах пропагандистів або як соловйов не "відвідав концерт Кобзона" (відео) Паніка в рядах пропагандистів або як соловйов не "відвідав концерт Кобзона" (відео)
СБУ відреагувало на інформацію про нібито "замах" на соловйова.
Load next