На Донеччині правоохоронцям безпідставно нарахували 2,6 млн грн бойових виплат

На Донеччині правоохоронцям безпідставно нарахували 2,6 млн грн бойових виплат

Державне бюро розслідувань заявило про викриття чотирьох правоохоронців із Донецької області, які безпідставно нараховували та виплачували бойові доплати підлеглим.

Про це повідомила пресслужба ДБР.

За даними слідства, керівник одного з міжрайонних відділів правоохоронного органу Донеччини організував злочинну схему з незаконного нарахування та виплати бойових доплат підлеглим працівникам. До цього він залучив двох очільників районних відділень та головного бухгалтера міжрайонного відділу.

ДБР установило, що незаконні нарахування здійснювалися впродовж кількох місяців. Посадовці вносили неправдиві відомості щодо участі правоохоронців у бойових діях. На цій підставі 24 правоохоронці незаконно отримали бойові доплати.

Загальна сума збитків державі — понад 2,6 млн гривень.

Чотирьом правоохоронцям повідомили про підозру за ч. 4, 5 ст. 191 та ч. 1, 2 ст. 366 Кримінального кодексу України. Їм загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Наразі підозрюваним готуються обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, накласти арешт на їхнє майно та відсторонити фігурантів від посад.

Нагадаємо, У Польщі затримали 9 людей за підозрою у диверсіях на замовлення росії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Родичі окупантів уже рахують, скільки отримають за смерть своїх поки ще живих військових (відео) Родичі окупантів уже рахують, скільки отримають за смерть своїх поки ще живих військових (відео)
Як показує війна, цінності русскіх завжди зводяться до матеріального.
"Це капля в морі": що думають українські ФОПи про карантинні виплати від держави (Відео) "Це капля в морі": що думають українські ФОПи про карантинні виплати від держави (Відео)
Влада проявила «турботу», виділивши ФОПам, які зазнали збитків через пандемію по 8 тис грн. Підприємці вважають це каплею в морі та піаром.
Load next