На вихідних в Україну повернеться тепло, вдень до +23°

На вихідних в Україну повернеться тепло, вдень до +23°

На вихідних 27-28 квітня в Україні запанує типова для кінця квітня температура, погода буде теплою, а опади у вигляді невеликих дощів очікуються лише в окремих регіонах.

Про це повідомили в Sinoptik.ua.

За даними синоптиків, остання квітнева субота буде хмарною із проясненнями, опадів у цей день не передбачається. На сході та південному сході повітря прогріється до +21…+23 °C (уночі – до +12…+14 °C). У південних регіонах, центрі, а також на Сумщині та Закарпатті термометри покажуть +18…+20 °C (уночі – +5…+8 °C), у північних та східних регіонах – +16…+18 °C (уночі – + 3...+5 °C). У Вінницькій та Житомирській областях у ніч на 28 квітня на поверхні ґрунту очікується 0…+3 °C.

У неділю по всій Україні небо затягне хмарами, у Донецькій, Луганській та Запорізькій областях місцями пройдуть короткочасні дощі. У південних, східних і центральних областях термометри покажуть +18…+21 °C (уночі – +8…+10 °C). На півночі та заході країни буде трохи прохолодніше, але загалом вельми комфортно – до +16…+18 °C (уночі – +5…+7 °C).

Початок тижня буде хмарним, але теплим – по всій Україні в понеділок очікується близько +19…+21 °C. Нічна температура на півдні становитиме +12…+14 °C, у решті областей – +8…+11 °C. У Донецькій, Луганській, Запорізькій, Херсонській, Одеській і Миколаївській областях погода у понеділок буде дощовою.

Синоптики також попереджають, що в басейнах річок Десна та Снів триває затоплення територій, можливе порушення транспортного сполучення з населеними пунктами Ніжинського, Новгород-Сіверського, Корюківського та Чернігівського районів Чернігівщини. Також буде підтоплено окремі населені пункти у прибережних зонах рік Сож і Дніпро у Чернігівському районі Чернігівщини.

Нагадаємо, Хто зможе за кордоном отримувати документи: роз’яснення ДП "Документ"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Load next