Путін віддасть всі території, якщо Україна вийде на лінію 2022 року - Зеленський

Путін віддасть всі території, якщо Україна вийде на лінію 2022 року - Зеленський

Президент Володимир Зеленський вважає, що російський диктатор путін може повернути Україні всі захоплені території.

Про це Зеленський повідомив в інтерв'ю CBS News.

Для перемоги Україні потрібна зброя від західних партнерів, а також посилення санкцій проти Росії та блокування всіх економічних зв'язків із Кремлем.

За словами Володимира Зеленського, українським військовим не обов'язково виходити на кордони 1991 року, а достатньо буде повернути території, окуповані Росією після початку великої війни. Президент України вважає, що в такому випадку Путін втратить силу всередині РФ і поверне захоплені території.

Лише тоді путін буде готовий до діалогу. Тоді вимогою цивілізованого світу до нього має стати визволення всіх українських земель, – заявив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, У Сумах відкрили перший офіс «Зроблено в Україні»

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У разі воєнного стану: українцям можуть заборонити переїжджати чи змінювати місце проживання У разі воєнного стану: українцям можуть заборонити переїжджати чи змінювати місце проживання
Українцям можуть заборонити переїжджати чи змінювати місце проживання. Це станеться у разі запровадження на території країни воєнного стану.
Українські депутати не проголосували за створення слідчої комісії проти "вагнерівців" Українські депутати не проголосували за створення слідчої комісії проти "вагнерівців"
На сьогоднішньому засіданні у Верховній Раді планували організувати Тимчасову слідчу комісію з розслідування справи "вагнерівців", однак відповідна постанова не набрала необхідну кількість голосів.
Load next