В Рівному чоловік револьвером погрожував священнику

В Рівному чоловік револьвером погрожував священнику

Поліцейські з’ясували, що 40-річний житель села Руда-Красна Рівненського району, прийшов у собор, агресивно себе поводив та почав чіплятися до прихожан. 

Про це повідомляє поліція Рівненської області.

Один із священників — 49-річний рівнянин, зробив йому зауваження та окропив свяченою водою.

Це не сподобалося чоловіку, тож він дістав револьвер та направив його у голову священнослужителя. Конфлікт вдалося врегулювати: порушника оперативно затримали патрульні поліцейські.

Слідчо-оперативна група задокументувала злочин й розпочала досудове розслідування за частиною 1 статті 296 КК України (хуліганство). Із місця події поліцейські вилучили револьвер та дев’ять набоїв, які скеровано на експертизу. Попередньо, зброя —травматичної дії та не потребує дозвільних документів.

За зовнішніми ознаками зловмисник перебував у стані сп’яніння, втім від проходження огляду на місці та у медзакладі відмовився. Слідство триває.

Нагадаємо, Нардеп отримав підозру у незаконному збагаченні на 11 мільйонів - НАБУ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Пожежа у костелі Святого Миколая в Києві: експерти досліджують вплив пожежі на конструкції (відео) Пожежа у костелі Святого Миколая в Києві: експерти досліджують вплив пожежі на конструкції (відео)
Планується, що висновок експертизи та проектно-кошторисну документацію отримають у середині жовтня, після чого розпочнуться протиаварійні роботи.
"Мої слова перекрутили": український гімнаст Верняєв заявив, що не планував змінювати громадянство (відео) "Мої слова перекрутили": український гімнаст Верняєв заявив, що не планував змінювати громадянство (відео)
У 2016 році Верняєв завоював золоту та срібну медалі на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро, але не зміг взяти участь в Олімпіаді-2020 у Токіо через дискваліфікацію у справі про вживання допінгу - мельдонію.
Призер Олімпіади зі Львова назвав українську мову "псячою" Призер Олімпіади зі Львова назвав українську мову "псячою"
Олімпієць займається тренерською діяльністю – вчить дітей стріляти з лука у Львові.
Load next