Обвинуваченому у нападі на Фіцо загрожує від 25 років ув'язнення до довічного

Обвинуваченому у нападі на Фіцо загрожує від 25 років ув'язнення до довічного

У Словаччині висунули обвинувачення 71-річному Юраю Цінтулі, якого підозрюють у нападі на прем'єр-міністра Роберта Фіцо. Йому загрожує від 25 років ув'язнення до довічного.

Про це повідомляє TV Noviny.sk.

Зазначається, що підозрюваному висунули звинувачення у замаху на вбивство. Чоловіку загрожує 25 років за ґратами або довічне ув’язнення.

Мотивом вбивства, ймовірно, є незгода з політикою чинної влади та змінами, які вона зробила або збирається здійснити, - йдеться у повідомленні.

Сам нападник заявив, що планував завдати шкоди прем'єр-міністру, але сказав, що не хоче його вбивати. Він законно володів зброєю понад 30 років.

Нагадаємо, ССО провели зачистку в одному з населених пунктів на Харківщині

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Жінку, яка відправляла у рф фото фортифікаційних споруд Черкас, засудили до 10 років ув’язнення Жінку, яка відправляла у рф фото фортифікаційних споруд Черкас, засудили до 10 років ув’язнення
Тетяну Дробот обвинуватили у державній зраді та посяганні на територіальну цілісність України.
Нардепу Шахову вручили підозру через незадеклароване майно та доходи на суму 60 мільйонів Нардепу Шахову вручили підозру через незадеклароване майно та доходи на суму 60 мільйонів
Нардеп не вніс до своєї декларації відомості про майно та доходи, власником яких є особа, з якою він пов'язаний спільним побутом, має взаємні права та обов'язки та виховує трьох спільних дітей.
Load next