У Харкові чоловік під виглядом священника заволодів грошима, церковною атрибутикою та зник

У Харкові чоловік під виглядом священника заволодів грошима, церковною атрибутикою та зник

У Салтівському районі Харкова чоловік під виглядом священослужителя взяв у храмі церковний підрясник, гроші та золоті прикраси й зник. Пізніше він отримав підозру.

Про це повідомляє Національна поліція Харківської області.

Підозрюваним виявився 28-річний місцевий житель, раніше засуджений за аналогічні злочини.

Зазначається, що чоловік, перебуваючи на території одного з церковних храмів, представився священнослужителем та заволодів церковним підрясником та требним набором. Також він позичив понад 7 тисяч гривень.

Вказані речі зловмисник просив для організації похорон своїх батьків. Обіцяв повернути наступного дня, однак припинив будь-який контакт з потерпілою, - йдеться у повідомленні.

Загальна сума збитків становить майже 64 тисячі гривень. Йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України - шахрайство. Санкція цієї статті передбачає максимальне покарання позбавленням волі на строк до 3 років.

Нагадаємо, Під час відновлення Бородянки пропало майже 20 мільйонів гривень

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У МОЗ оголосили рекомендації для церков та вірян на час святкування Великодня У МОЗ оголосили рекомендації для церков та вірян на час святкування Великодня
На час великодніх свят в Україні не планують посилювати карантин, однак Міністерство охорони здоров'я розробило рекомендації для вірян та церков аби запобігти стрімкому поширенню коронавірусної інфекції у період Великодніх свят.
Великдень під час пандемії: як відбуватиметься святкування (відео) Великдень під час пандемії: як відбуватиметься святкування (відео)
Великдень під час пандемії. Другий рік поспіль львів’яни будуть змушеними святкувати Воскресіння Христове в особливому режимі. Минулоріч віряни освячували кошики під наглядом правоохоронців.
Спільник Семенченка вийшов із СІЗО під заставку 5 млн грн
Євген Шевченко, підозрюваний у справі створення "приватної військової компанії" разом із депутатом Семеном Семенченком, вийшов із слідчого ізолятора під заставу в 5 мільйонів гривень.
Load next