У Криму росіяни влаштували мобілізаційну облаву на мусульман під час свята - АТЕШ

У Криму росіяни влаштували мобілізаційну облаву на мусульман під час свята - АТЕШ

У тимчасово окупованому Криму місцева «влада» під час святкування одного з головних мусульманських свят - Ораза-байрам - здійснили «масову облаву» з метою мобілізації в Сімферопольському районі.

Про це повідомив партизанський рух «АТЕШ» .

Агенти «АТЕШ» повідомляють, що росіяни провели масову облаву на місцеве населення Сімферопольського району з метою мобілізації їх у збройні сили Росії безпосередньо під час одного з головних мусульманських свят, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що росіяни продовжують проводити мобілізацію на окупованих українських територіях. Раніше окупанти заявили, що планують збільшити чисельність своєї армії на 300 тисяч людей.

Нагадаємо, В Україні розмінували 700 гектарів за допомогою машин від міжнародних партнерів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти в Криму засудили українця Івана Яцкіна на 11 років колонії суворого режиму Окупанти в Криму засудили українця Івана Яцкіна на 11 років колонії суворого режиму
Верховний суд Криму оголосив вирок громадянину України Івану Яцкіну за кримінальною справою про нібито збір та передачу Україні інформації, що становить державну таємницю Росії. Чоловіка засудили до 11 років ув'язнення у колонії суворого режиму.
Вісім років в'язниці: у РФ за шпигунство для України засудили військовослужбовицю Вісім років в'язниці: у РФ за шпигунство для України засудили військовослужбовицю
Російській правоохоронці переконані, що підозрювана нібито два роки видавала українській розвідці довірені їй по службі відомості, які стосувались РФ.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Load next