На Тернопільщині скасували тендерів на понад 236 мільйонів

На Тернопільщині скасували тендерів на понад 236 мільйонів

За результатами перевірки тендерних закупівель, внесено відомості до ЄРДР та розпочато 6 кримінальних проваджень за фактом привласнення бюджетних коштів.

Про це повідомляє Тернопільська ОВА.

За результатами перевірки тендерних закупівель, внесено відомості до ЄРДР та розпочато 6 кримінальних проваджень за фактом привласнення/розтрати бюджетних коштів. Попередньо встановлена сума збитків по вищевказаних кримінальних провадженнях становить 6 млн 670 тис. грн, - йдеться у повідомленні.

Протягом 2024 року співробітниками УСР в Тернопільській області, які діють у складі робочої групи з прозорості та підзвітності, проаналізовано 8281 публічну закупівлю. За вказаний період, за скерованими співробітниками УСР в Тернопільській області листами, скасовано 12 тендерних закупівель на загальну суму 236 млн 522 тис. 539 грн.

Окрім цього, до органів державної влади та місцевого самоврядування Тернопільської області скеровано 31 лист для перегляду доцільності проведення публічних закупівель чи приведення документації до належних вимог відповідно до чинного законодавства України на загальну суму 539 млн 550 тис. 083 грн.

Працівниками управління надалі проводиться комплекс заходів з метою недопущення фактів розкрадання бюджетних коштів під час проведення тендерних закупівель.

Нагадаємо, У Польщі викрито російського агента, який пропонував спецслужбам рф замах на Зеленського

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Боротьба з коронавірусом: за час ковідних закупівель "наліво" витратили приблизно 35 млрд грн (відео) Боротьба з коронавірусом: за час ковідних закупівель "наліво" витратили приблизно 35 млрд грн (відео)
Аудитори Держаудитслужби за період дії "нових правил" нарахували порушень на 407 мільйонів гривень.
На Тернопільщині зафіксували землетрус силою 4,4 бала На Тернопільщині зафіксували землетрус силою 4,4 бала
За класифікацією землетрус відноситься до помірних, відчувається людьми всередині приміщення.
На честь українського вченого-винахідника Х-променів Івана Пулюя назвали планету На честь українського вченого-винахідника Х-променів Івана Пулюя назвали планету
Іменем визначного українського фізика та винахідника Х-променів родом з Тернопільщини Івана Пулюя назвали малу планету.
Load next