У Китаї жінка влаштувала різанину в школі: є загиблі

У Китаї жінка влаштувала різанину в школі: є загиблі

У школі в китайській провінції Цзянсі щонайменше двоє людей загинули та 10 зазнали поранень унаслідок нападу жінки з ножем.

Про це повідомляє The Independent.

Зазначається, що 45-річна жінка використовувала ніж для фруктів під час нападу у початковій школі Мінде в місті Гуйсі. Місцева поліція повідомила, що жінку, яка у понеділок здійснила напад, затримано. Чи були серед загиблих та поранених учні школи - невідомо.

За даними місцевих ЗМІ, у школі провели евакуацію після нападу. Поліція уточнила, що у чотирьох постраждалих важкі травми, без загрози для життя, а інші шестеро отримали легкі ушкодження.

Як пише видання, останнім часом у Китаї сталося кілька нападів з ножем. Зокрема, у серпні минулого року в житловому комплексі в провінції Юньнань озброєний ножем чоловік з історією психічних захворювань вбив двох людей та поранив сімох.

За місяць до цього шестеро людей, серед них троє дітей, дістали смертельні ножові поранення у дитячому садочку в провінції Гуандун.

Нагадаємо, У Німеччині українського підлітка поранили ножем

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
ЗНО 2021 в Україні: хто з абітурієнтів може зареєструватися на додаткову сесію ЗНО 2021 в Україні: хто з абітурієнтів може зареєструватися на додаткову сесію
Випускники українських шкіл, які з поважних причин не змогли зареєструватись або ж прийти для участі зовнішнього незалежного оцінювання в період основної сесії зможуть зареєструватися для участі в додатковій сесії, яка розпочнеться вже з 29 червня.
Load next