В Україні запустили два нові сервіси для військових

В Україні запустили два нові сервіси для військових

В Україні запустили два нові сервіси для військовослужбовців і працівників органів системи Міністерства внутрішніх справ.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Зокрема, МВС запустило електронний кабінет постраждалого та контактний центр з питань соціального захисту.

В електронному кабінеті постраждалого військовослужбовці НГУ, ДПСУ, поліцейські, ДСНСники, які мають статус постраждалих, а також члени їхніх родин, зможуть отримати доступ до своїх облікових даних та залишити запит на медичну, психологічну, юридичну допомогу. Для цього необхідно буде лише зареєструватися в Єдиному вікні для громадян.

Водночас розпочинає роботу контактний центр з питань соціального захисту - 1536.

Фахівці гарячої лінії з понеділка по суботу з 9:00 до 18:00 консультуватимуть щодо отримання психологічної, медичної та грошової допомоги, нарахування пільг, призначення пенсії тощо, - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, Комітет ВР схвалив законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Суд залишив екс-депутата Семенченка під вартою ще до 24 травня Суд залишив екс-депутата Семенченка під вартою ще до 24 травня
Печерський районний суд Києва залишив під вартою колишнього народного депутата Семена Семенченка до 24 травня. Його підозрюють у створенні незаконного збройного формування - приватної військової компанії.
У МВС анонсували інвентаризацію недобудов У МВС анонсували інвентаризацію недобудов
Сьогодні, 26 квітня, пройшло чергове засідання Міжвідомчої робочої групи з питань сприяння постраждалим інвесторам у добудові об’єктів незавершеного житлового будівництва.
Load next