Поліція розслідує побиття в Одесі дівчини чоловіком у військовій формі

Поліція розслідує побиття в Одесі дівчини чоловіком у військовій формі

В Одесі поліція розпочала розслідування за фактом побиття дівчини чоловіком у військовій формі.

Про це повідомили в ГУНП Одеської області.

За інформацією поліції, 12 травня ввечері на спецлінію «102» надійшло повідомлення від таксиста про те, що на вулиці Гаванній троє хлопців та дівчина у стані сп’яніння напали на нього та застосували газовий балончик за відмову у поїздці. Патрульні доставили порушників до територіального підрозділу поліції.

У райвідділку дівчина поводилася агресивно, кидалась у бійку до поліцейських, розбила віконне скло на контрольно-пропускному пункті, на вимоги поліцейських припинити протиправні дії не реагувала. Відносно неї були складені декілька протоколів за ст. 173 та 185 КУпАП (дрібне хуліганство та злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського), а також протокол про адмінзатримання, - повідомили в поліції.

Крім того, відносно одного чоловіка склали протокол за ч. 3 ст. 178 КУпАП (поява у громадських місцях у п'яному вигляді).

Після складання адміністративних матеріалів та взяття пояснень правопорушників відпустили.

Наступного дня до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Грецькій вночі дівчину побили працівники ТЦК та СП. За інформацією від органів здоров’я, їй спричинено закриту черепно-мозкову травму та забій грудної клітки. Наразі в рамках провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, проводяться слідчі дії, - додали в поліції.

Зазначається, що сама потерпіла із заявою у правоохоронні органи не зверталася, на телефонні дзвінки дізнавача не відповідає і вдома не з’являється.

Нагадаємо, Зеленський зустрівся із держсекретарем США Блінкеном у Києві

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"За зіпсуті роки": на Одещині жінка по-звірячому розправилась з чоловіком (відео) "За зіпсуті роки": на Одещині жінка по-звірячому розправилась з чоловіком (відео)
Жінка попередньо напоїла чоловіка, а потім розбила йому голову сокирою. Їй загрожує до 15 років позбавлення волі.
В Одесі побили військового: хлопець відмовився красти пальне В Одесі побили військового: хлопець відмовився красти пальне
Військовий Збройних сил України Кирило Бурда заявив про побиття та вимагання грошей. Хлопець відмовився зливати паливо з військових машин.
Load next