У Києві чоловік напав із ножем на оператора АЗС

У Києві чоловік напав із ножем на оператора АЗС

У Дніпровському районі Києва чоловік напад із ножем на оператора АЗС через те, що той відмовився налити паливо у бутель з під води.

Про це повідомляє поліція Києва.

Зловмисник вимагав у працівників заправки наповнити паливом його бутель з під води, що заборонено правилами АЗС. Відтак, отримавши відмову, він вдарив ножем у руку 53-річного оператора автозаправної станції.

Зазначається, що 20-річному уродженцю Хмельниччини, який здійснив напад на оператора АЗС, загрожує до 7 років позбавлення волі.

Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нагадаємо, Бельгія передасть Україні винищувачі F-16 уже цьогоріч

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Нападників на журналістів «Схем» в «Укрексімбанку» поновили на посадах Нападників на журналістів «Схем» в «Укрексімбанку» поновили на посадах
Двох фігурантів справи поновили на посадах відповідно до наказу «Укрексімбанку».
"Маскувався в панамку і жилетку": деталі затримання ірпінського втікача у Києві (відео) "Маскувався в панамку і жилетку": деталі затримання ірпінського втікача у Києві (відео)
Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує від 3 до 7 років в'язниці. Проте, окрім цього тепер його ще й судитимуть за скоєння втечі та за напад на працівника поліції.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Load next