У семи областях є знеструмлення - Міненерго

У семи областях є знеструмлення - Міненерго

В Україні через ворожі обстріли та технологічні причини є знеструмлення споживачів у семи областях.

Про це повідомляє Міністерство енергетики.

У Хмельницькій області після ракетного обстрілу було знеструмлено 13 населених пунктів, загалом – понад 11 тисяч абонентів. Усіх заживили.Також енергетики заживили 23 населені пункти, які знеструмлювалися через негоду.

У Кіровоградській області енергетики заживили п’ять населених пунктів, які були без світла через негоду.

У Харківській області через обстріли було відключено 1,1 тисячі абонентів. Водночас енергетики заживили 1,3 тисячі точок обліку. Залишаються знеструмленими 38,5 тисячі абонентів – усі через бойові дії.Газовики відновили газопостачання 112 споживачам.

У Дніпропетровській області через бойові дії знеструмлювався 31 абонент, тривають відновлювальні роботи.

У Донецькій області через ворожі обстріли минулої доби було знеструмлено 8,8 тисячі абонентів у трьох населених пунктах. Енергетики заживили понад 9 тисяч абонентів. залишаються без напруги 109 населених пунктів, загалом – 48,2 тисячі абонентів.

У Житомирі на території домогосподарства виявлено витік газу з підземного газопроводу. Припинено газопостачання 30 абонентів (приватні будинки).

У Запорізькій області з технологічних причин вимикалися 308 точок обліку у трьох населених пунктах, а через бойові дії – 64 абоненти. Енергетики заживили 533 абоненти у двох населених пунктах, що знеструмлювалися з технологічних причин.

У Білоцерківському районі Київської області через технологічні причини відключено від газопостачання 118 споживачів у приватному секторі.

У Миколаєві споживач під час самовільної заміни водонагрівача залив водою внутрішньобудинковий газопровід. Для локалізації аварії газовики були вимушені припинити газопостачання 27 споживачам.

У Сумській області енергетики відновили електропостачання 356 абонентів у п’яти населених пунктах, які вимикалися через бойові дії. З технологічних причин відключено 681 точку обліку у трьох населених пунктах. Залишаються знеструмленими понад 7 тисяч точок обліку у 82 населених пунктах.

У Чернігівській області внаслідок бойових дій залишається знеструмленим 1501 абонент у 27 населених пунктах.

Нагадаємо, Майже 350 ув'язнених вже звільнили для мобілізації в армію - Малюська

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Load next