В центрі Чернігова стався вибух в приміщенні банку

В центрі Чернігова стався вибух в приміщенні банку

Вранці 6 травня в центрі Чернігова стався вибух в приміщенні одного з банків, у результаті чого виникла пожежа та було пошкоджено будівлю.

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає, - повідомляє поліція Чернігівської області.

Повідомляється, що на місці події працюють рятувальники, слідчо-оперативні групи поліції, вибухотехніки, на місце прибуло керівництво поліції в області.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна шляхом вибуху).

Оновлено. В ДСНС уточнили, що у результаті вибуху сталося руйнування конструкцій будівлі з подальшим горінням на площі 140 квадратних метрів. Також було пошкоджено 3 припарковані поруч автомобілі.

Рятувальники повідомили, що їм знадобилась майже година, щоб ліквідувати пожежу та розпочати розбір зруйнованих конструкцій приміщення.

Нагадаємо, У Києві 5 днів триватимуть військові навчання: деталі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Чоловік сідав у машину: у Дніпрі в автівці трапився вибух гранати (відео) Чоловік сідав у машину: у Дніпрі в автівці трапився вибух гранати (відео)
Наразі місцеві поліцейські встановлюють усі обставини події і вирішуються питання з правовою кваліфікацією вибуху страйкбольної гранати. Внаслідок інциденту постраждав водій автівки, його одразу госпіталізували до лікарні.
В будинку на Дніпропетровщині стався вибух: є постраждалі (відео) В будинку на Дніпропетровщині стався вибух: є постраждалі (відео)
Внаслідок вибуху постраждав молодий чоловік, у нього 50% опіків тіла.
У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ  пишуть про замовне вбивство (відео) У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ пишуть про замовне вбивство (відео)
У результаті вибуху загинули двоє людей, що знаходилися всередині автомобіля. На місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії.
Load next