У Нідерландах уряду рекомендують припинити використовувати Facebook

У Нідерландах уряду рекомендують  припинити використовувати Facebook

Нідерландський орган з нагляду за дотриманням приватності (AP) заявив, що рекомендує урядовим організацям припинити використання Facebook.

Про це повідомляє Reuters.

За словами голови AP Алейд Вольфсен, від користування платформи потрібно відмовитись доти, доки не буде зрозуміло, що відбувається з персональними даними користувачів сторінок уряду у Facebook.

Люди, які відвідують урядові сторінки, мають бути впевнені, що їхні особисті та конфіденційні дані перебувають у надійних руках, – зазначив він.

Водночас заступник міністра з питань цифровізації Александра ван Хуффелен заявила, що материнська компанія Facebook, Meta, має бути до літа чітко пояснити, як вона може зняти занепокоєння уряду щодо безпеки даних.

В іншому випадку ми будемо змушені припинити використання Facebook, відповідно до цієї поради, – наголосила вона.

Нагадаємо, У Криму росіяни влаштували мобілізаційну облаву на мусульман під час свята - АТЕШ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Україна не зможе стати членом Альянсу": фінський депутат пішов у відставку після скандального твіту "Україна не зможе стати членом Альянсу": фінський депутат пішов у відставку після скандального твіту
Раніше в НАТО прийняли рішення посилити східний фланг через загрозу вторгнення в Україну.
Низка країн-членів ЄС проти надання Україні статусу кандидата в найближчий час, - Bloomberg Низка країн-членів ЄС проти надання Україні статусу кандидата в найближчий час, - Bloomberg
Кілька країн Євросоюзу виступили проти того, щоб надати Україні статус країни-кандидата на вступ до ЄС вже цього тижня
Load next