Ображав військових: стало відомо, за що у центрі міста чоловік отримав стусанів

Ображав військових: стало відомо, за що у центрі міста чоловік отримав стусанів
Побитого обстежили медики та відпустили додому. Його життю нічого не загрожує

Калюжа крові та розбитий ніс: прямо у центрі Львова чоловік  отримав на горіхи посеред проспекту Свободи. Відео бійки зафіксували свідки та виклали це у мережу. На кадрах видно, що удар перехожий наніс своєю ж головою, але цього виявилося достатньо, аби збити опонента з ніг.

Вже згодом стало відомо, що жертва, насправді, спровокувала людей на агресивну реакцію. Виявляється негідник отримав таку жорстку відповідь за нецензурні образи на адресу Збройних Сил України.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Підсмажили русню: львівські десантники знищили близько 50 військових елітного полку росії (відео) Підсмажили русню: львівські десантники знищили близько 50 військових елітного полку росії (відео)
Підрозділи 80-ї окремої десантно-штурмової бригади зі Львівщини знищили близько 50 військових елітного полку росії. Бій тривав 14 годин.
Львівські актори представили благодійну постановку «Навіть не уявляю, як ти...» Львівські актори представили благодійну постановку «Навіть не уявляю, як ти...»
Перформативним читанням «Навіть не уявляю, як ти...» львівські актори презентували благодійний проєкт зі збору коштів на потреби ЗСУ
Мешканці ОСББ «Леви міста» розіграють арт-об’єкт з уламку СУ-34, щоб купити вантажівки для ЗСУ (відео) Мешканці ОСББ «Леви міста» розіграють арт-об’єкт з уламку СУ-34, щоб купити вантажівки для ЗСУ (відео)
Мешканці ОСББ «Леви міста» збирають кошти на вантажівки для ЗСУ. Для цього вони розіграють серед меценатів арт-об’єкт, який створили з уламка від ворожого винищувача СУ-34.
Load next