Українець видавав себе за батька трьох дітей з Таджикистану, щоб виїхати за кордон

Українець видавав себе за батька трьох дітей з Таджикистану, щоб виїхати за кордон

Прикордонники Чернівецького загону на кордоні з Румунією виявили чоловіка, який прикидався багатодітним батьком 

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Інцидент трапився у пункті пропуску "Порубне". Під час перетину кордону 51-річний мешканець Київської області надав на паспортний контроль три свідоцтва про народження дітей.

На підставі наданих документів громадянин України стверджував, що є багатодітним батьком трьох неповнолітніх дітей, які народилися в Таджикистані. Під час поглибленої перевірки документів прикордонники з’ясували, що два свідоцтва про народження містять ознаки підробки. Сфальшовані документи не мають відповідного захисту та були виготовлені шляхом кольорового копіювання з внесенням змін в установчі дані, - йдеться у повідомленні.

Відтак прикордонники відмовили українцю у перетині кордону і передали чоловіка співробітникам Нацполіції. Також скеровано повідомлення про виявлення ознак злочину - "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів" (ст. 358 ККУ).

Нагадаємо, Рятувальники Торецька потрапили під обстріл під час перевезення поранених — МВС

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Місяць переховувався у полях": в Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив жінку на очах у її 4 дітей "Місяць переховувався у полях": в Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив жінку на очах у її 4 дітей
У селі Кладьківка на Чернігівщині 14 листопада чоловік на очах в чотирьох дітей убив їхню матір.
Load next