Уряд дозволив ДСНС надавати платні послуги

Уряд дозволив ДСНС надавати платні послуги

Кабмін дозволив Державній службі з питань надзвичайних ситуацій надавати платні послуги, що активізує сертифікацію операторів протимінної діяльності.

Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду.

Ще одне рішення, яке матиме вагоме значення для відновлення. Дозволяємо ДСНС надавати платні послуги для оцінки відповідності у сфері цивільного захисту, – заявив він.

За словами глави уряду, це активізує сертифікацію операторів протимінної діяльності, яких наразі близько 35-ти.

Очікуємо, що буде набагато більше. Формуємо ринкове середовище у сфері гуманітарного розмінування. Максимально залучаємо приватний сектор, щоб якомога швидше очистити Україну від мінного сміття, – підкреслив Шмигаль.

Нагадаємо, У Міноборони розповіли, скільки отримуватимуть захисники на фронті

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Внаслідок обстрілів у Києві зайнялась вантажівка та дві будівлі (відео) Внаслідок обстрілів у Києві зайнялась вантажівка та дві будівлі (відео)
Кількість жертв та постаждалих поки невідома.
Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео) Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео)
Повідомлення про вибух у горах в Карпатах до поліції надійшло від мешканки Івано-Франківщини, яка розповіла, що її чоловік став свідком події. Виявилось, що загалом серед постраждалих було 12 людей, серед яких двоє дітей віком 2 та 5 років - діти під час вибуху не постраждали.
Load next