Швейцарія обмежить повітряний простір в районі Бюргенштока на час проведення Саміту миру

Швейцарія обмежить повітряний простір в районі Бюргенштока на час проведення Саміту миру

Швейцарська влада тимчасово обмежить повітряний простір над містом Бюргеншток, де 15-16 червня пройде Глобальний саміт миру.

Про це йдеться в пресрелізі Федеральної ради Швейцарії.

На своєму засіданні 22 травня Федеральна рада схвалила тимчасове обмеження на використання повітряного простору під час проведення конференції високого рівня з питань миру в Україні, яку Швейцарія прийматиме 15 та 16 червня на курорті Бюргеншток у кантоні Нідвальден, - йдеться у повідомленні.

Цей захід необхідний для забезпечення безпеки міжнародної конференції високого рівня. Згідно з міжнародним правом, Швейцарія зобов'язана забезпечити безпеку гостей, які потребують особливого захисту.

Обмеження повітряного простору навколо курорту Бюргеншток діятиме з 8.00 13 червня до 20.00 за місцевим часом 17 червня. Повітряний простір буде обмежений для некомерційного руху та для безпілотних літальних апаратів.

Зазначається, що Військово-повітряні сили Швейцарії забезпечуватимуть охорону та патрулювання авіапростору.

Федеральна рада також схвалила розгортання до 4000 військовослужбовців для підтримки поліції кантону. Збройні сили країни підтримуватимуть місцеву поліцію, зокрема, у сферах захисту майна, спостереження, розвідки і логістики, а також нададуть Нідвальдену обладнання і транспортні засоби.

Нагадаємо, Єврокомісія може не підтвердити кандидатський статус Грузії - ЗМІ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Load next