Понад 100 картин вилучених у Віктора Медведчука передадуть у фонди музеїв

Понад 100 картин вилучених у Віктора Медведчука передадуть у фонди музеїв
Понад 100 картин, що були вилучені у екснардепа Віктора Медведчука, були визнані як ті, що представляють культурну та історичну цінність для України

Понад 100 картин, що були вилучені у екснардепа Віктора Медведчука, були визнані як ті, що представляють культурну та історичну цінність для України.

Наразі планується передати ці експонати у фонди музеїв, щоб у подальшому їх могли показати публіці під час проведення спеціальних виставок.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Відома художниця Ірина Третяк презентувала нову колекцію картин (відео) Відома художниця Ірина Третяк презентувала нову колекцію картин (відео)
Про «почуття» до навколишнього світу, людей та улюбленої справи. Художниця Ірина Третьяк презентувала нову колекцію картин. Нові трансформовані твори стали продовженням вже відомої виставки Ірини «Арт-Гранат».
За 20 місяців фонд ПРИТУЛИ зібрав ПОНАД 6 МЛРД гривень! За 20 місяців фонд ПРИТУЛИ зібрав ПОНАД 6 МЛРД гривень!
Сергій Притула прозвітував про роботу свого фонду за 20 місяців з початку повномасштабного вторгнення
Показати справжнє лице путіна: у Львові відкрили виставку плакатів (відео) Показати справжнє лице путіна: у Львові відкрили виставку плакатів (відео)
У сквері «На Валах» відкрили виставку плакатів українського художника Андрія Єрмоленка та польського графіка Войцєха Коркуця.
Load next