Від танцювального хіта «Волошковий цвіт» до ліричних «Лебедів»: Аліна Жук представила новий трек

Від танцювального хіта «Волошковий цвіт» до ліричних «Лебедів»: Аліна Жук представила новий трек

Аліна Жук після успішних релізів «Волошковий цвіт» та «Ромашки сині», які продовжують набирати тисячі прослуховувань в мережі та очолювати чарти радіостанцій, закріплює успіх новою ліричною піснею «Лебеді».

«Лебеді» – це історія про кохання, яке робить нас сильнішими. Пісня розповідає про глибокі почуття між закоханими людьми. Силу кохання співачка вирішила передати через пару лебедів, бо саме лебідь і лебідка – символ безмежного кохання і непорушної вірності. 

Разом з піснею артистка презентувала відеороботу, в якій переплетена ніжність з емоційністю. Зйомки кліпу проходили в одному з найпривабливіших місць України – озері Синевир.  

Кохання – найпрекрасніше почуття в житті людини. Воно дає натхнення вірити в краще, планувати майбутнє попри всі труднощі та біди, які створюють реалії сьогодення. Не бійтесь відкривати свої серця для любові. Кохайте і будьте коханими. Бажаю кожному з нас лебединої вірності!, – поділилась співачка.

Автором слів і музики став Нікіта Кісельов, саундпродюсером залишається незмінний Андрій Осадчук, який працював над попередніми піснями «Волошковий цвіт» та «Ромашки сині». 

Сингл Аліна Жук «Лебеді» доступний для прослуховування на всіх цифрових майданчиках, а кліп для перегляду в YouTube та ефірі музичних телеканалів України.

 

Читайте також
Cardi B про агресію Росії проти України: "Я на боці громадян!" (відео) Cardi B про агресію Росії проти України: "Я на боці громадян!" (відео)
Про напружену ситуацію в Україні говорять не лише світові лідери, а й суперзірки.
Вийшла раніше не видана пісня Queen за участі Фредді Мерк’юрі (аудіо) Вийшла раніше не видана пісня Queen за участі Фредді Мерк’юрі (аудіо)
Відео вже зібрало 2 551 860 переглядів.
Вакарчук заговорив про кохання у своєму житті (відео) Вакарчук заговорив про кохання у своєму житті (відео)
Гурт «Океан Ельзи» випустив нову пісню.
Load next